Sivut

lauantai 23. heinäkuuta 2011

Inspiroivaa.

Löysin tässä eräs päivä blogin P.S. I love fashion, ja tosiaan se on aivan ihana! Yleisinhän blogeissa ei höpistä kauheasti toisten blogeista, tai ainakin näin oletan, mutta sille blogille voisin omistaa tämän koko postauksen. :) Hirveästi en ole jaksanu lueskella tekstejä, mutta kaikki Linnun tekemät videot ovat todella inspiroivia, kaikki kuvat ja kaikki. Varsinkin videot on ihania, kun kuulee bloggaajan äänen, näkee mitä hän tekee, ja kaikkea. Tykkäsin tosi tosi kovasti. :)

Itsekkin inspiroiduin siitä senkin verran, että menin tilailemaan vähän netistä meikkejä, koska hänellä oli kauheasti kivoja meikkejä, joten päätin itsekkin sitten tilata ja ehkä kuvata jokusen meikki videon, tms. :) Ja ihan oman meikkipussini ja itseni mielihyväksi. Sitten kaikki hänen vaatteet ovat ihania ja tekisi mieli taas mennä hieman shoppailemaan ja ostamaan lisää ja lisää ja lisää vaatteita.. tai, jos en mene osatamaan, niin voisin siivota tuon oman vaatekaappini ja katsoa minkälaisia aarteita sieltäkin ehkä löytyisi. :)

Tänään ei ole tapahtumassa mitään kovinkaan erikoista paitsi, että ystäväni Sohvi (=Sofia) tulee ripariltansa kotio ja lähetää ulos hengailemaan. (-: Joten voisi ehkä vähän panostaa tähän ulkonäköön, että kävisin suihkussa, föönäisin hiukset, vaihtaisin vaatteet ja meikkaisin huolellisemmin. Mutta tietenkin huomenna panostan vielä vähän enemmän, kun on Sofian rippijuhlat. Lahjankin kävin ostamassa perjantaina. Nätti lahja jota en nytten tässä viitsi kirjoittaa, jos hän vaikka eksyykin tänne.. :) Eipäs tässä nytten muuta, kun kivaa päivän jatkoo kaikille ! 

Love: Roosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoikaa toki, se piristää kivasti ! ♥